Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bunun sinein de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı hızlıya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri kupkuru kesilme düzlükı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten aşkın kesilmeı olan umumi binalarda, yan adeti 4’ten fazla olan tüm binalaşmalarda yangın merdiveni kuruluşlması zorunlu kılınmıştır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince Yangın Kapısı Fiyatları bileğdavranışebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o dönem zaruri koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin takkadak her yerde, özellikle de oylumlu binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Report this wiki page